Mediji

REVALID ŠAMPON ZA SNAŽNU KOSU ZA MUŠKARCE

 

Više energije za folikule muške kose
Zbogom gubitku kose, pozdravite snažnu i zdravu kosu. Nova energija za folikule muške kose: zdravo vlasište i korijen kose osnova su za zdravu kosu. Kosa je stalno izložena nepovoljnim uvjetima iz okoliša i endogenom stresu. Stoga je važno zaštititi je i podržati u korijenu. Kako to možemo učiniti? Tako da pružimo novu energiju folikulima vlasi – najranjivijem dijelu kose, a time i podržimo rast kose.

Dva stručnjaka za borbu protiv gubitka kose
Novi Revalid šampon za snažnu kosu za muškarce inovativna je kombinacija dvaju moćnih aktivnih sastojaka SantEnergy i Redensyl. Aktivni sastojci stimuliraju i osnažuju folikule vlasi, štiteći ih od oksidativnih oštećenja, jačaju kosu i potiču rast kose. Obogaćena formula sa švicarskim ekstraktom cvijeta pelina nježno čisti i vlaži suho vlasište i kosu te jača strukturu kose. Prirodno i učinkovito. Ovaj šampon posebno za muškarce bit će dostupan u ljekarnama u ožujku 2023. godine.

SantEnergy: Jedinstven dvostruki način djelovanja

SantEnergy je ekstrakt dobiven iz lišća biljke Yerba Santa (u prijevodu "sveta biljka") koje je dobro poznato po svojim zdravstvenim prednostima i antioksidativnoj snazi. SantEnergy ima dva povoljna svojstva: to je i jak antioksidans i ima osnažujući i stimulativni učinak usporediv s onim čistog kofeina. Optimalno štiti folikule vlasi od unutarnjih i vanjskih oštećenja i odgađa njihovo prerano starenje. Istodobno, povećava rast kose, kao i gustoću kose.

Redensyl: Potiče rast kose
Redensyl je aktivni sastojak koji se sastoji od dvije molekule zaštićene patentom koje su izolirane iz drva ariša i lišća zelenog čaja. Osnažuje folikule vlasi, a istovremeno potiče metabolizam kose i aktivira podjelu matičnih stanica folikula vlasi – tako je znanstveno dokazano da stimulira rast kose uz smanjenje gubitka kose.

O REVALIDU
Revalid je razvijen 1992. godine u Švicarskoj posebno za holističku njegu kose i liječenje gubitka kose. Visokokvalitetne proizvode Revalid razvili su stručnjaci kako bi vaša kosa bila zdravija i jača te su posebno formulirani kako bi zadovoljili svačije potrebe. Svi kozmetički proizvodi dermatološki su ispitani i proizvedeni u Švicarskoj. Za više informacija posjetite www.revalid.com

O EWOPHARMA
Ewopharma AG, sa sjedištem u Schaffhausenu, Švicarska, farmaceutska je marketinška tvrtka usmjerena na srednjoistočnu Europu i Švicarsku. S više od 60 godina prisutnosti u regiji, Ewopharma ima bogato znanje o tim tržištima i uživa povlašteni položaj u tom području. Tvrtka pokriva sve aspekte pristupa tržištu i komercijalizacije etičkih farmaceutskih i potrošačkih zdravstvenih proizvoda. www.ewopharma.com