IMPRINT

EWOPHARMA AG
Vordergasse 43
8200 Schaffhausen
Švicarska

Tel.: +41 (0)52 633 09 99
Fax: +41 (0)52 633 09 88
E-mail: info@ewopharma.com

Ovu web stranicu osigurava Ewopharma AG, Schaffhausen, tvrtka organizirana prema zakonima Švicarske koja je registrirana u trgovačkom registru Schaffhausena pod brojem tvrtke CH-290.3.002.022-6.

AUTORSKA PRAVA
Sadržaj i djela na ovim web stranicama regulirani su švicarskim zakonima o autorskim pravima. Umnožavanje, obrada, distribucija ili bilo koji oblik komercijalizacije takvog materijala izvan dosega zakona o autorskim pravima zahtijevat će prethodnu pisanu suglasnost odgovarajućeg autora ili kreatora.

ODGOVORNOST ZA SADRŽAJ
Činimo sve da informacije na našoj web stranici budu ažurne, ali ne preuzimamo nikakvu odgovornost za ponuđeni sadržaj. Zakon ograničava našu odgovornost kao pružatelja usluga na naš vlastiti sadržaj na ovim web stranicama.
Nismo dužni nadzirati podatke trećih strana dane ili pohranjene na našoj web stranici. Međutim, odmah ćemo ukloniti svaki sadržaj nakon što saznamo da krši zakon. Naša odgovornost u takvom slučaju počinje u trenutku kada saznamo za odgovarajuću povredu.

ODGOVORNOST ZA LINKOVE
Naša stranica može sadržavati poveznice na web stranice trećih strana. Nemamo nikakav utjecaj na informacije na ovim web stranicama i ne prihvaćamo jamstva za njihovu točnost. Sadržaj takvih stranica trećih strana odgovornost je odgovarajućih vlasnika/pružatelja usluga.
U vrijeme kada su web-mjesta trećih strana bila povezana s našim, nismo pronašli NIKAKVE RAZLOGE za bilo kakvo vjerojatno kršenje zakona. Odmah ćemo izbrisati vezu nakon što saznamo da krši zakon.

UIC: 141018_RVD_WPAGE