REVALID® PROIZVODI ZA NJEGU KOSE

Proizveden u Švicarskoj, razvijen za zdraviju kosu: Revalid vam nudi novi, holistički pristup rješavanju problema s kosom. Revalid proizvodi posebno su formulirani da zadovolje vaše potrebe: bilo da kosu jačaju, hrane, revitaliziraju, tretiraju protiv peruti ili gubitka kose. Revalid asortiman pokazao se vrlo učinkovitim i dobro podnošljivim tijekom dermatoloških ispitivanja za sjajnu i zdravu kosu. Naš posebno formuliran sustav za njegu kose nježan je za vašu kosu i vlasište što ga čini idealnim za svakodnevnu upotrebu.

GUBITAK KOSE

GUBITAK KOSE MUŠKARCI

GUBITAK KOSE

Šampon za stimulaciju rasta kose

Revalid šampon za stimulaciju rasta kose sadrži inovativni sastojak Redensyl u kombinaciji s ekstraktom cvijeta švicarskog pelina i pantenolom za nježno čišćenje, istovremeno stimulira rast kose, hidratizira vlasište i jača kosu. Revalid šampon za stimulaciju rasta kose pruža optimalnu njegu i jednostavnu primjenu.

Detalji o Proizvodu

Serum za rast kose

Revalid serum za ponovni rast kose sadrži Redensyl, patentirani aktivni sastojak iz područja regenerativnih medicinskih istraživanja, smanjuje gubitak kose i povećava gustoću kose. Ekstrakt švicarskog pelina i pantenol također djeluju na vlaženje vašeg vlasišta i jačanje vaše kose.

Detalji o Proizvodu

GUBITAK KOSE MUŠKARCI

Šampon za stimulaciju rasta kose za muškarce

Revalid® Energizing Shampoo šampon sadrži novi aktivni sastojak SantEnergy™, ekstrakt biljke Yerba Santa u kombinaciji s aktivnim sastojkom Redensyl® koji oživljava folikul vlasi i matične stanice. Aktivni sastojci stimuliraju i jačaju folikule vlasi, štite ih od oksidativnog stresa, osnažuju kosu i potiču rast kose. Obogaćena formula s ekstraktom cvijeta pelina iz švicarskih Alpa nježno čisti i hidratizira suho vlasište i kosu te jača strukturu kose.

Detalji o Proizvodu