REVALID® HAIR COMPLEX

Ako je gubitak kose dijagnosticirao stručnjak, dodatak prehrani u obliku kapsula može podržati prirodni proces u tijelu za ublažavanje simptoma i njegu zdrave kose iznutra prema van. Poboljšana formula Revalid Hair Complex sastoji se od vitamina B1, B6, D3, minerala poput cinka, bakra, željeza i biljnih ekstrakata te sadrži biotin koji doprinosi održavanju normalne kose. Razvijeni u Švicarskoj, aktivni sastojci Revalid Hair Complexa potiču stvaranje keratina, vlaknastog proteina koji čini ključni biološki gradivni blok za našu kosu. To potiče rast kose i vraća elastičnost jer je kosa opskrbljena osnovnim hranjivim tvarima iznutra.

 

ZAŠTO JE KERATIN TAKO VAŽAN?

Keratin čini do 90% svake pojedinačne vlasi, što ga čini neophodnim za formiranje i rast kose. Ovaj vlaknasti protein također omogućuje kosi da izdrži i visoke i niske temperature te je štiti od sunčevih zraka. Keratin sadrži visok postotak aminokiselina – cisteina i metionina – što ih čini neophodnim i za zdravu kosu.

O FORMULACIJI

DL-metionin i L-cistin klasificiraju se kao aminokiseline i igraju ulogu u proizvodnji keratina. Vitamini B5, B1, B6 i B10 doprinose rastu kose od korijena prema  van, dok su minerali željezo, cink i bakar uključeni u jačanje vaše kose. Ekstrakt prosa, ekstrakt pšeničnih klica i pivski kvasac pružaju potrebnu hranu za prirodnu hidrataciju i sjaj.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena za uravnoteženu prehranu. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Za više informacija o Revalid Hair Complexu obratite se svom ljekarniku i/ili provjerite informacije na pakiranju proizvoda koje ste kupili.

Naš integrirani pristup problemima kose temelji se na kombinaciji Revalid Hair Complexa (dodatak prehrani) s komplementarnim proizvodima za njegu kose. Ako tražite optimalne rezultate, kombinirajte Revalid Hair Complex kapsule s Revalid šamponom za stimulaciju rasta kose i Revalid serumom za ponovni rast kose.